神戸〜高松〜小豆島をむすぶジャンボフェリーの船内で食べることのできる「オリーブ牛100%カレーうどん」が人気です。オリーブ採油後の果実を与え育て上げた讃岐牛「オリーブ牛」を100%つかったオリーブ牛カレーうどん。シェフが陸上で丸1日かけて仕込んでいます。カレーはキーマカレー風。630円。船内のカウンターで瀬戸内海を眺めながら食べるうどんは特に美味しく感じられます。深夜の航行時に食べて病み付きになる旅行者が増えています。

The Olive Beef Curry Udon Noodle getting popular. You can eat it at cafeteria of Jumbo ferry which connect with Kobe city, Hyogo pref. and Takamatsu city, Kagawa pref.. You can enjoy gazing out of the window at the landscape of Seto Inland Sea. “Olive Beef” is produced using cattle bred in Kagawa and fed on the remains of pressed olives. 630 yen.


オリーブ牛カレーうどん


かやくうどん


明石海峡大橋


屋島


りつりん2